MEGLERE

 

Tom Z. Bliksmark

m: 909 25 904

tzb@sem-johnsen.no

Lene Helland Markegård

m: 918 23 923

lhm@sem-johnsen.no

Tor Inge Betten

m:  958 44 700

tib@sem-johnsen.no

Utvikles av:

Bakke_Logo_u.slogan_Hvit.png

© 2019 vYcom.no

 

Nye leiligheter rett ved vannkanten – kommer for salg på Gressvik

Bruket Brygge vil bestå av 9 flotte bygg med 150 nye leiligheter. Velg mellom 2-, 3- eller 4-roms. 

Prosjektet har en fantastisk beliggenhet ved vannkanten med utsikt til vakre Fredrikstad. Her lå tidligere Gressvik Bruk og vi fører den stolte tradisjonen videre med utstrakt bruk av treverk og tredetaljer. Byggene danner en rekke felles grøntområder mellom seg, og langs elven vil det bli opparbeidet en flott promenade som også er offentlig tilgjengelig. Det blir spennende urban bebyggelse med sykkelparkering, moderne søppelhåndtering og egen parkeringskjeller. ​Leilighetene får vannbåren gulvvarme og hvitevarer inkludert. Du får til og med egen kajakkparkering og gjestebrygge for de som kommer sjøveien.

Priser fra:

2-roms fra 54,5 BRA,  fra kr 2 590 000,-
3-roms fra  70 BRA, fra kr 3 890 000,-
4-roms fra 74 BRA, fra kr 3 950 000,-

Det er søkt om prosjektgodkjenning i Husbanken for Bruket Brygge. Husbanken meddeler dessverre at de inntil videre avventer å gi prosjektgodkjenninger for nye boligprosjekter på landsbasis, og en avklaring antas å foreligge i løpet av høsten 2018.

Salgsstart og visning:

Søndag 3. juni kl. 12.00-14.00

Mandag 4. juni kl. 16.00-18.00

 

Velkommen til din nye hverdag på bryggekanten!

 

Nærområdet Gressvik

Bruket Brygge vil være godt tilpasset både barn og voksne. Området ligger solrikt til helt ved elven. 

Rett ved finner du Gressvik Torg med 30 forretninger og tjenester med det meste du trenger i hverdagen.

 

Du bor et veletablert boligområde med naturskjønne omgivelser rett ved. Du kan legge i vei mot sykkelstier i marka eller hva med en tur helt til til Foten eller Dypeklo om du ønsker et deilig kveldsbad.

 

Med byferga like ved, som går hver halvtime, er du i Fredrikstad sentrum på litt over 10 min. Herfra er det kort vei til tog om du skal videre. Byferga går også til Cicignon og vakre ærverdige gamlebyen.

 

Prosjektet får kort avstand til barnehager og barneskoler. Nærmeste barnehage ligger 350 meter unna, skolen ca. 1,2 km og til Gressvik ungdomsskole er det 500 meter. 

 

Bussholdeplass finnes i umiddelbar nærhet med godt kollektivtilbud.

Gressvik Bruk

 

Området ligger på Gressviksiden ved Vesterelva nær Fredrikstad sentrum. 

Tømmerfløting på Glomma har lange tradisjoner og sagbrukstiden har vært viktig for Fredrikstad by og områdene rundt. Det var sagbrukene og de tilhørende virksomhetene som skapte den moderne handelsbyen Fredrikstad. Dette ga også  opphav til lokalsamfunn langs elven som for eksempel Gressvik.

 

Græsvig Brug – som det da het – ble startet rundt 1860 med en av distriktets første dampsager, og sysselsatte på det meste rundt 600 mennesker. Dette var i sin tid en av Skandinavias største og mest moderne treindustribedrifter.

 

Nå skal området gjenoppstå i en helt ny form. Her bygges det 150 urbane familieboliger med en fantastisk beliggenhet langs elvebredden. Man blir minnet om stedets ærverdige fortid  ved at det blir brukt tømmer og treverk som fasademateriale i de nye byggene som reises, der den stolte industrieventyret engang sto.

Ditt nye fristed

Velkommen hjem til en deilig avslappende solnedgang på din egen terrasse. 

Tenk deg å bo på bryggekanten ...

- hopp på byferga for en middag i Fredrikstad, nyt en kveldstur med kajakken eller bare sitt på brygga og se vannet flyte forbi ...