MEGLERE

 

Tom Z. Bliksmark

m: 909 25 904

tzb@sem-johnsen.no

Lene Helland Markegård

m: 918 23 923

lhm@sem-johnsen.no

Tor Inge Betten

m:  958 44 700

tib@sem-johnsen.no

Utvikles av:

Bakke_Logo_u.slogan_Hvit.png

© 2019 vYcom.no

Din boligreise starter her!

Nå er trinn 3 i salg med nye arealeffektive leiligheter

- perfekt for førstegangskjøpere!

Visning etter avtale med megler!

Hus H består av 10 nye 2-, og 3-roms leiligheter fra 41 kvm BRA. Det blir kun kr 50.000,- i forskudd*, alle hvitevarer er inkludert og gratis Byferge tar deg til Fredrikstad på 10 minutter!
Kun 3 igjen!
BRUKET BRYGGE 

Bruket Brygge vil bestå av totalt 9 bygg med 150 leiligheter fra 1- til 5-roms. Prosjektet har en fantastisk beliggenhet ved vannkanten med utsikt til vakre Fredrikstad. Her lå tidligere Gressvik Bruk og vi fører den stolte tradisjonen videre med utstrakt bruk av treverk og tredetaljer. Byggene danner en rekke felles grøntområder mellom seg, og langs elven vil det bli opparbeidet en flott promenade som også er offentlig tilgjengelig. Det blir spennende urban bebyggelse med sykkelparkering, moderne søppelhåndtering og egen parkeringskjeller. ​Leilighetene får vannbåren gulvvarme og hvitevarer inkludert. Du får til og med egen kajakkparkering og gjestebrygge for de som kommer sjøveien.

Det er søkt om prosjektgodkjenning i Husbanken for Bruket Brygge. Husbanken meddeler dessverre at de inntil videre avventer å gi prosjektgodkjenninger for nye boligprosjekter på landsbasis, og en avklaring antas å foreligge i løpet av 1. kvartal 2019.
*Gjelder kun kjøpere under 35 år og kun hus H.

Velkommen til din nye hverdag på bryggekanten!

Ditt første egne fristed

Velkommen hjem til en deilig avslappende ettermiddag i din egen bolig.